"Wilson" pristato 3D atspausdintą krepšinio kamuolį be oro



"Wilson" pristato 3D atspausdintą krepšinio kamuolį be oro

Pranešama, kad "Wilson Airless Gen1" beveik atitinka įprasto krepšinio kamuolio charakteristikas, tačiau jo kaina yra didelė.

Laukimas baigėsi: "Wilson Sporting Goods" 3D spausdintuvu atspausdintas beoris krepšinio kamuolys pradedamas pardavinėti vasario 16 d. Tačiau riboto tiražo krepšinio pirkimo kaina - 2 500 JAV dolerių, todėl kyla klausimas, kas tiksliai jo laukia?

Pranešime spaudai "Wilson" teigiama, kad praėjusiais metais debiutavusio beorio prototipo sėkmė paskatino šį mėnesį pristatyti "Wilson Airless Gen1".

"Mus pribloškė mūsų "Airless" prototipas, todėl žinojome, kad atėjo laikas šią retą, pirmąją tokio pobūdžio naujovę pristatyti pasauliui", - parengtame pranešime sakė "Wilson" komandinio sporto generalinis direktorius Kevinas Murphy. "Wilson", išleisdama "Airless Gen1" krepšinio kamuolį, žengė ten, kur dar joks prekės ženklas nebuvo žengęs, ir įkvėpė naują sporto inovacijų kartą."

Pranešama, kad "Wilson Airless Gen1" krepšinio kamuolys yra labai artimas įprasto krepšinio kamuolio charakteristikoms, įskaitant jo svorį, dydį ir atšokimą.

Pagrindiniai "Wilson Airless Gen1" atnaujinimai nuo prototipo sukūrimo yra šie:

Patobulinta grotelių konstrukcija, užtikrinanti nuoseklesnį veikimą ir atšokimą. Kamuolys vis dar turi tą patį permatomą tinklelį su aštuoniomis plokštelėmis, panašiomis į langelius, - priduria "Wilson".

Kanaluose integruotos skylės, kad būtų pagreitintas gamybos procesas ir kiekvienas kamuolys būtų sukurtas greičiau.

Kiekviename kamuoliuke įmontuota etiketė, leidžianti pritaikyti tikslų, ribotą skaičių, kuriuo jis buvo pagamintas.

Be atpažįstamos juodos spalvos prototipo, "Airless Gen1" taip pat bus galima įsigyti rudos ir natūralios baltos spalvos.

Pagrindiniai projekto partneriai: "General Lattice", teikianti skaičiavimo projektavimo paslaugas, "DyeMansion", tiekianti spalvų ir apdailos sprendimus, EOS, užtikrinanti techninę priežiūrą ir masinės gamybos planą, ir "SNL Creative", pagrindinis šio pirmojo paleidimo gamybos centras.

Nors tai įdomus techninis pasiekimas - ir, aišku, rinkodaros šleifas, nes apie tai kalbame - praktinis poveikis bus ribotas, teigia 3D spausdinimo autoritetas ir verslo konsultacijų bendrovė "Wohlers Associates". " Kamuoliai gaminami naudojant EOS polimerų miltelių sluoksnio sintezės (PBF) sistemas", - rašoma joje. " Nors Wilson reikia pagirti už tai, kad pateikė šią naujovę rinkai, tikimasi, kad jos praktinis poveikis bus ribotas. Kamuolys bus parduodamas už 2 500 JAV dolerių, o tai reiškia, kad palyginti nedaug kamuolių įsigis pasiturintys šio sporto aistruoliai. Didelę kainą lemia kamuolio dydis ir spausdinimo greitis. Be to, vienu metu galima atspausdinti nedaug kamuolių."

Ribotą kiekį "Wilson Airless Gen1" kamuolių bus galima įsigyti tik Wilson.com svetainėje nuo penktadienio, 2024 m. vasario 16 d.


Atgal